Valencia, eres una puta

Iniciado por garbancita, Noviembre 24, 2010, 02:57:46 PM

Tema anterior - Siguiente tema

garbancita

Per favor, llegiu i si us sembla que a estos paios els han de parar els peus democrí ticament reenvia'l a qualsevol persona, perquí¨ qualsevol persona entendrí  que no ens podem quedar amb els braí§os creuats. 

Aí§í² ha passat esta setmana a Valí¨ncia, dilluns 22 de novembre de 2010.


"!!Como me aguantes la mirada 2 segundos más, te mato!!, te clavo un cuchillo en el corazón, y ¡te mato!"
Centre Social Terra


Avui, 22 de novembre, cap a les 21'30 hores hem viscut una situació que mai haurí­em desitjat per nosaltres ni per tota la gent que en eixe moment es trobava al nostre espai, g...audint com cada dia d'aquest xicotet estel de llibertat i compromí­s que és el Terra. Com si d'una desfilada militar es tractara, han entrat per la porta amb el seu maleí¯t tuf d'intolerí ncia, odi i violí¨ncia, una quinzena de neonazis de mesures corporals considerables i amb gest impassible d'aquells que no estimen la vida de la resta, que no volen viure ni conviure amb els diferents, que odien la paraula LLIBERTAT. Al capdavant, el seu lí­der, Jose Luis Roberto, el rostre de l'odi.

Amb violí¨ncia i intimidacions han demanat beure unes cerveses al nostre local. És possible que no sí piguen que el Terra és un espai lliure de feixistes, xení²fobs, homí²fobs, masclistes i espanyolistes? Senzillament, perquí¨ nosaltres volem representar just el contrari. I així­ ho fem dia a dia, amb el treball sincer, constant i humil que realitzem al nostre barri, a la nostra ciutat. A un barri que ja els demostrí  fa uns dies que no els vol, que no és el seu lloc i que el volem viu, alegre i combatiu, no brut d'odi i intolerí ncia, la qual només es justifica amb gent com ells.

Davant la nostra negativa, els neonazis identificats com a membres del partit “legal” España 2000, han decidit continuar amenaí§ant, insultant i intimidant a la gent que estava al Terra. Amenaces i intimidacions molt greus. Inclús de mort.

Així­ fins que han arribat diversos efectius de la policia local i espanyola, previstos de material antiavalots (potser sabien que aquesta era una gent perillosa?). Aquests, i davant les exigí¨ncies dels neonazis, han decidit que era millor cedir davant dels agressors (demanant-nos a nosaltres els fulls de reclamació per a que els nostres agressors es queixaren perquí¨ no els hem volgut servir cervesa) que protegir els agredits. Així­, han pogut marxar del Terra entre riures i amenaces.

La notí­cia de l'agressió ha corregut com la pólvora des de dins del Terra cap enfora, i en només 30 minuts, s'han concentrat solidí riament davant les portes del Terra un gran nombre de persones per protegir-nos i recolzar-nos. Han sigut identificats per la policia.

Volem agrair públicament a tots aquells que heu estat allí­, a totes les que ens heu transmí¨s posteriorment el vostre suport i, molt especialment, a les persones que estaven aquesta nit al Terra i han hagut de patir aquest exercici de terrorisme psicolí²gic per part d'aquests personatges fills dels gimnasos i de la violí¨ncia, que han sofert amb nosaltres la por i la rí bia pel que estí vem veient i vivint. Una abraí§ada ben forta, perquí¨ sense vosaltres no estarí­em ací­ i perquí¨ vosaltres sou el nostre orgull i la nostra raó per alí§ar-se i continuar el combat.

A partir de demí , farem pública aquesta situació als mitjans de comunicació i denunciarem davant del barri i de la societat el que ha passat, sobretot per deixar ben clar que Jose Luis Roberto i els seus companys del partit ultradretí  â€œEspaña 2000” no només ens ha amenaí§at al Terra, ha amenaí§at a un col·lectiu que treballa per millorar i canviar un Benimaclet d'esperaní§a i llibertat, ha amenaí§at a tots els col·lectius que lluitem per un Benimaclet Viu, a totes les veí¯nes, a tots els comerí§os, a totes les escoles, a tots els centres socials, a tots els que defensem dia a dia la nostra cultura i llengua... Ens toquen a un, ens toquen a totes.

Us demanem que feu córrer el que ha succeí¯t avui a Benimaclet per ajudar-nos a que aquesta denúncia arribe a tots els racons possibles. I si, com han advertit, aquesta gent decideix tornar, pública o clandestinament, per atacar el Terra o a la gent que en ell treballen o participen, haurem d'exigir responsabilitats a qui corresponga (Delegació de Govern, policia, jutges, polí­tics, etc.) per no aturar aí§í² abans que siga massa tard. Com ens ha dit avui un policia espanyol: ací­, fins que no hi haja un mort, no podem fer res. Doncs bé, que recorden (com nosaltres fem cada dia) a Guillem Agulló. Ja tenim morts. I no volem més.

De moment, volem transmetre que la gent que estava hui al Terra, afortunadament, estem bé i que anem a treballar les diferents possibilitats d'accions per dur a terme els propers dies. Esteu atents a les convocatí²ries. Finalment, volem reafirmar el nostre compromí­s amb la lluita per la llibertat, contra el racisme, per Benimaclet, contra el seu odi. Ací­ estem i ací­ estarem. Perquí¨ som barri. Perquí¨ la seua violí¨ncia mai no podrí  apagar aquesta flama de rebel·lia i coratge. Perquí¨ mai podran baixar del nostre terrat aquesta bandera de llibertat. Perquí¨ som un, un puny tancat i en alt. No estem sols, i així² els fa mal.

Demostrem-ho! Mostra'n més...

a priori

Sólo he entendido lo de puta en el tí­tulo del Hilo.

(Una referencia habitual.)

Agarkala

#2
És possible que no sí piguen que el Terra és un espai lliure de feixistes, xení²fobs, homí²fobs, masclistes i espanyolistes?


Així­ fins que han arribat diversos efectius de la policia local i espanyola

Ya estamos, los de siempre con los estereotipos de siempre. Este paí­s da mucho ascazo.

Y sigue:

a totes les escoles, a tots els centres socials, a tots els que defensem dia a dia la nostra cultura i llengua

Parece que sólo hay una "suya".

Y bla, bla, bla raca raca lo de siempre...

k98k

Pues un tio que escribe en catalino dice que les insultaron a la entrada de su local y que llamaron a la policia y ya está. Y dice que es de Benimaclet, que en la puta vida han escrito o hablado así­.

Agarkala

Com ens ha dit avui un policia espanyol: ací­, fins que no hi haja un mort, no podem fer res.

Bla bla bla bla ... raca raca ...

k98k

El Agulló está muerto por gilipollas, que se va a darle una paliza a unos que no le habian dicho nada amparados en una superioridad de cuatro a uno y se lleva una cuchillada, que tio mas idiota.

garbancita

#6
Terra Centre Social-Bar

Us adjuntem una explicació dels fets que ens ha fet arribar una jove que es trobava aquesta nit al Terra i que ha volgut compartir el que ha sentit:

No tinc paraules per descriure el que he viscut fa escassos minuts. No vull que aquesta narració resulte melodramí tica ni res per l'estil, no vull fer creure a ningú res, ni ficar-te de cap bí ndol. Sols vull que se m'escolte. Que algú em diga que existeix la meua veu i la meua presí¨ncia perquí¨ sinó rebente. Per uns moments, per un instant ficat en la meua pell. Viu el que he viscut i després, dis-me que ací­ no ha passat res. Com cada dilluns em dirigia amb uns bons amics a un bar on passem hores i hores amb intenses i no tan intenses converses, que ens fan imaginar un món millor. Com cada dilluns es respirava bon ambient, estí  la gent que coneixes i d'altra que no perí², que igualment et fan sentir com a casa. Com cada dilluns em demanat un refresc. Refresc que ha acabat convertint-se en un soparet improvisat.

Aquest bar estí  dividit en dues sales. Una on estí  l'entrada i un altra, més endins. Hui em tingut que anar a la part de dins, ja que les tauletes de la part de fora estaven ocupades. Ens hem quedat els 3 sols a la part de dins, menjant la capritxosa punteta de calamar de cada dilluns i endinsant-nos en una agradable conversa. De sobte un dels meus amics se n'ha adonat, que al bar hi havia un silenci inusual. No li hem donat més importí ncia i em seguit parlant. No hem tardat més d'un minut en saber quina era la causa que havia creat aquell silenci. Han entrat a la sala on ens trobí vem 4 subjectes. Subjectes que pertanyen al partit polí­tic d'extrema dreta (España 2000). Han entrant a la sala cridant i intimidant-nos. Un d'ells duia una careta blanca que li cobria el rostre i ens mirava fixament amb els braí§os creuats al pit. Dos d'ells eren molt alts i corpulents i no paraven de mirar-nos de dalt a baix com si estiguérem empestats, i el que em falta, era el més menut (comparant-lo amb els seus companys , no amb mi, clar estí ), perí² el més cridaner de tots. A la sala on ens trobí vem estan els banys. A la porta del bany del xics hi ha una bandera d'Espanya taxada. Aquesta ha sigut la conversa que ha mantingut el subjecte menut amb els meus companys i amb mi: Y esto ¡¿qué es?!¡Mira! ¡Tienen la bandera de españa taxada, estos payasos!¿¡Y no os da vergí¼enza!?¿¡Pero no me bais a contestar!?¿¡Habiais visto esto!?vY no os da vergí¼enza eh!! eh!! El paí­s que os ha dado de comer toda la vida. ¡Mira! ¡También tienen a Felipe V del revés! A ese todavia lo entiendo, pero ¿y esto? ¿qué sois vosotros? ¿¿¡¡como los de ETA, unos asesinos!!??¡¡No os da vergí¼enza!! ¡¿lo habias visto antes?! Davant la insistent pregunta, de resposta evident, un de nosaltres contesta: No, no l'havia vista. El subjecte ha comení§at en un to, no menys arrogant i amenaí§ador: ¿¿Me estás llamando tonto?? A ver si ahora voy a ser un gilipoyas!! (Aquesta frase, la repetida com a sis vegades).

En així² ha entrat Jose Luis Roberto, conegut amb el malnom de “el coixo”. Ha revisat els banys i acompanyat del seus seguidors, s'ha dirigit a un dels propietaris del bar i li ha dit: Esto no estí  acondicionado para minisvalidos. Molt educadament. I dic, educadament, perquí¨ no ho hagués tingut que fer, a obert una porta que donava accés al bany per a discapacitats. Aquesta gentola s'ha ficat a revisar el bar de dalt a baix, mirant els extintors, sostre, banys... Junt amb el propietari han entrar 2 persones més per no deixar-lo sí²l.Mentre el subjecte cridaner ens insultava, el xic que havia entrat l'ha mirat...¡Tu! !!Como me aguantes la mirada 2 segundos más, te mato!!, te clavo un cuchillo en el corazón, y ¡te mato! El xic, s'ha limitat a baixar la mirada al sí²l, aguantar a que es cansara de insultar-nos i esperar. Esperar a que no passara res més greu.No se com, ni per quí¨, perí² s'han cansat. Han anat tots a la sala de l'entrada. I en la de dins ens hem quedat, els meu dos amics, la xica i el xic amenaí§at de mort i jo. Em aprofitat aquell moment per a enviar missatges a amics, per a que aquestos avisaren a la policia.

La policia ha vingut passats uns trenta cinc o quaranta minuts. Tenint en compte que tení­em una comissaria a no més de 5 minuts caminant. És un temps considerable. El pitjor estava per veure... A males penes, podí­em desxifrar a qui havien vingut a recolzar. No puc negar que hi havia bastant presencia policial, perí² com en la majoria dels casos, ha sigut insuficient. No sols no han fet res per a que deixaren d'intimidar-nos, sinó, que s'han limitat a revisar el local i veure que aquest complia amb el requisits dictats per la llei. Feia menys d'un hora, que aquells subjectes havien violat els drets de unes 30 persones. Ens havien intimidat amb crits i insults, ens havien amenaí§at amb seguir extorsionant-nos a nosaltres i al bar si no canvií vem la NOSTRA MANERA DE PENSAR!!! havien hagut inclús amenaces de MORT!!! I aquells agents els limitaven a observar el local!!!???Ni tan sols els han identificat. Era tan indignant. Mai he estat en contra d'un organisme encarregat de controlar qualsevol alteració amb el compliment dels dret humans perí² esque.... no tenim un sistema útil. Un sistema que defí¨n a la persona que ha fet mal...no és un bon sistema.

No tinc paraules per descriure el grau d'impotí¨ncia que sentí­em. En el meu cas, jo tremolava. Tremolava molt. No era por el sentiment que més m'envergava, era... rí bia, impotí¨ncia, INCREDULITAT. M'he quedat gelada, em recorria una suor gelada per tot el cos i esque la meua ment, el meu cap, no podia acceptar allí² que se'm feia evident davant els meus ulls.El feixisme estí  molt present al Paí­s Valencií  i a tot arreu de l'estat espanyol. Com pot estar legalitzat un partit d'aquest tipus. Un partit que promou el feixisme, l'homofí²bia, que no deixa pas a la llibertat d'expressió, ni tan sols a la llibertat de pensament . Que entra a qualsevol comerí§ i intimida i fa malbé tot allí² que vol. Han passat moltes més coses, moltes més intimidacions, moltes més amenaces. Eren uns 15 feixistes intimidant-nos a tots. Jo sols he pogut viure part del que ha passat allí  dins. Perí² s'han comés moltes violacions del nostres drets. Els que estí vem allí­, sols hem pogut resignar-nos a acceptar, que deví­em deixar-los fer, que aquesta gent no estí  ben acabada i farí  mal a algú. Més del que ja fan. I una vegada més deixem fer... esperarem a que “el coixo” ens fique bombes a aquells que som diferents a ell, ja siga en el color de la pell, en el lloc de procedí¨ncia, ideolí²gicament... Ja ho va fer a la transició i mai va ser condemnat. Per quí¨ ara hauria de ser diferent?

TOT EL MEU RECOLZAMENT A AQUELLES PERSONES QUE UN DIA MÉS TINDRAN POR, QUE UN DIA MÉS SERAN VíCTIMES D'AQUEST TIPUS DE PERSONES I D'AQUEST TIPUS DE GOVERN.

GENT DE BENIMACLET, AJUDEU ALS COMERí‡OS I NO DEIXEU QUE CAP ACTUACIÓ QUEDE IMPUNE. AJUDEU ALS QUE UN DIA NO VAREN SER D'ACí PERí' QUE ARA HO SÓN, PERQUíˆ TOTS TENIM ELS MATEIXOS DRETS I CAP PERSONA POT FURTAR-NOS-ELS.

Moltes grí cies a totes les persones que han vingut al nostre auxili en un tres i no res. Sols, no som res.

Agarkala

¡Tienen la bandera de españa taxada, estos payasos!¿¡Y no os da vergí¼enza!?¿¡Pero no me bais a contestar!?¿¡Habiais visto esto!?Y no os da vergí¼enza eh!!

Virgen Santa...¿esto es la Logse o el pancatalanismo? Vergí¼enza me da a mí­ esta redacción.

Por otra parte, hay que ver que dramón han montado por un incidente menor. Y qué coñazo de panfleto polí­tico. Qué forma de llorar, por los dioses.

¿Estos qué fuman?

garbancita

#8
joder alex, han llegado 15 tipos y han amenazado a uno de muerte, como si tienen a la virgen en pelotas en la pared!! Y la poli tampoco ha estado muy preocupada, que digamos.

Como curiosidad, este hecho no ha salido ni en las provincias ni en c9

Agarkala

Vamos a ver, Garv. Entran 15 tí­os en un bar y profieren insultos y amenazas. Eso pasa 300 veces al dí­a en España; es un incidente MENOR. En este caso se trata de neonazis, que por lo demás, según se desprende de la pesadí­sima lectura del patriota panfletario de turno, saben bien hasta dónde pueden llegar, puesto que ni siquiera han destrozado el mobiliario.

Cuando la policí­a llega, hace lo mismo; intimida con su presencia, que por otro lado los capullos de los rapados ya no están montando bulla (repito, saben hacerlo bien) y por lo que leo, consiguen que se vayan.

En serio, ¿qué más quieren los coleguitas estos? ¿Detenidos en base a ?

Anda que si llegan a ser de los que retuvieron los Mossos durante dos horas en la plaza de la Catedral para impedir que protestaran contra la visita del Papa, los lloricas estos llenan la web de páginas.

¿Y si en vez de neonazis son 15 borrachos que vienen de despedida del soltero y se lí­a una trifulca?

Propaganda polí­tica baratucha y muy vista, eso que cuelgas.

garbancita

el único medio que lo ha sacado, el Levante:

Vecinos y comerciantes de Benimaclet denuncian amenazas de la ultraderecha
Las asociaciones del barrio piden una reunión con el Delegado del Gobierno porque tienen miedo
09:14   VOTE ESTA NOTICIA         
SERGI PITARCH VALENCIA
El barrio de Benimaclet se siente amenazado tras la manifestación del pasado viernes 19 de noviembre organizada en sus calles por la ultraderecha y la "visita" que realizaron el propio presidente de España 2000, José Luis Roberto, y otras 15 personas, entre ellos cinco varones de estética "skin head", a uno de los bares del barrio frecuentado por jóvenes.

Por este motivo, la mayorí­a de organizaciones del barrio, entre las que se encuentran la Asociación de Vecinos de Benimaclet y la Asociación de Comerciantes, se reunieron ayer para denunciar "la situación de presión, ataque y miedo que se ha creado sobre algunas de las asociaciones y comercios de este barrio por parte de este grupo violento". "Los hechos del lunes por la noche, en los que llegaron a producirse amenazas de muerte contra clientes y propietarios del local, demuestran la conflictividad que suponí­a la autorización de la manifestación xenófoba de España 2000 del pasado viernes", defendieron estos colectivos.

Es más, en uno de los casos, las personas que entraron en el Centro Social Terra junto al lí­der de España 2000 llegaron a asegurar, según la denuncia pública de estos colectivos: "Volveremos cuando queramos. Y si yo quisiera vendrí­an cuatro encapuchados y os quemarí­an el bar".

Las asociaciones solicitan una reunión con la Delegación del Gobierno para "buscar soluciones a esta situación de provocaciones, agresiones y ataques hacia los colectivos del barrio". De hecho, manifestaron sentirse "indefensos e impotentes" y exigen el posicionamiento de las diferentes instituciones y partidos polí­ticos contra estas "violaciones de nuestros derechos fundamentales".

12 asociaciones juntas

Desde estos colectivos se reafirmaron en "seguir trabajando por un Benimaclet tolerante y vivo, donde la convivencia y el respeto sean las premisas para un barrio en libertad". Centre Social Terra, la Associació de Veí¯ns de Benimaclet, Escola Pública Pare Catalí , Benimaclet Viu, Colla de Dimonis de Benimaclet, Colla de Dolí§aina i Tabal Estrella Roja de Benimaclet, Colla Excursionista de Benimaclet, Maulets, Endavant, Associació de Dones Veinals y la Asociación de Comerciantes de Benimaclet han convocado una rueda de prensa para hoy en la plaza de Benimaclet donde explicarán públicamente sus denuncias.

El pasado viernes 19 de noviembre España 2000 convocó una manifestación contra la inmigración ilegal por las calles de Benimaclet. A la llamada acudieron no llega a medio centenar de manifestantes aunque la marcha no tuvo ningún incidente por la fuerte presencia policial que doblaba en número a los asistentes a la marcha

Agarkala

Cita de: garvey en Noviembre 24, 2010, 03:23:19 PM
Como curiosidad, este hecho no ha salido ni en las provincias ni en c9

normal, si no el telediario durarí­a 8 horas. "La senyí  Visenta, al ir a pasear al perro, discutió con los hijos de la Amparo, del quinto, que son un poco comunistas, porque no retiró los excrementos de la esquina de Peris y Valero con Maestro Aguilar. Se cruzaron insultos y amenazas. Al final tuvo que intervenir la policia espanyola bla bla...Los hijos han emitido un comunicado deplorando los hechos y acusando al ejecutivo local y a la alcaldesa Rita Barbera bla bla bla..."

Agarkala

Cita de: CHE en Noviembre 24, 2010, 03:34:13 PM
Cita de: garvey en Noviembre 24, 2010, 03:23:19 PM
joder alex, han llegado 15 tipos y han amenazado a uno de muerte, como si tienen a la virgen en pelotas en la pared!! Y la poli tampoco ha estado muy preocupada, que digamos.

Como curiosidad, este hecho no ha salido ni en las provincias ni en c9

Cuando los de quatribarrada senyera la montaban en el mismo Benimaclet del que tú hablas, 20 años atrás, tampoco era noticia de portada. Y a mí­ no se me ocurrió escribir una lacrimógena carta en Las Provincias como si me hubiera violado una turba enloquecida.

No, hombre, eso es lo que la primera plañidera llama "alí§ar-se i continuar el combat."

k98k

Colla de Dolí§aina i Tabal Estrella Roja de Benimaclet

Que bueno, lástima que se haya muerto Berlanga.

garbancita